Brooklyn hotel Amsterdam Hilton

DoubleTree by Hilton Amsterdam

OTD toegang  & comfort B.V. heeft alle toegangscontrole verzorgd voor het Hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf. Alle kamers zijn voorzien van Kaba Confidant RFID contactloze keycardsloten en ook de liften, personeelsingangen en vergaderzalen zijn afgesloten met een Kaba RFID kaartslot.

Daarnaast kunnen de contactloze RFID keycards van het kamerslot worden gebruikt om de elektra te schakelen in de hotelkamer. Onze OTD energysavers zijn toegepast, waar gasten de keycard gebruiken om stroom te gebruiken in de kamer, dit levert direct besparingen op voor het hotel.

Onze luxueuze belsysteem met Do-Not-Disturb en Make-Up-Room functie is toegepast om een kartonnen DND kaart te voorkomen. In de hotelkamer kan de gast aangeven of hij niet gestoord wil worden, aan de buitenzijde brandt in rood het do not disturb teken en de bel wordt gedeactiveerd. Het hotel is in de nacht afgesloten maar gasten met een geldige keycard kunnen de automatische deur bedienen met de keycard en daarna ook de lift oproepen met de kaart.

Met zijn indrukwekkende glazen architectuur staat het Hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf in prachtig contrast met het omliggende gebied van de woeste NDSM-werf. De charismatische warenhuizen, eigenzinnige kunstgalerijen en sfeervolle loodsen schetsen de sfeer op NDSM. De ruige restanten van wat niet lang geleden nog doorging als grootste havengebied van onze hoofdstad vormt het prachtige decor van uw verblijf. Het Hilton hotel is een modern en stijlvol hotel in Amsterdam zoals u ze zelden aantreft. Vanuit uw stijlvolle hotelkamer kijkt u uit op het prachtige IJ-kanaal en het Centraal Station.

Voor meer informatie of boeken in dit prachtige hotel, klik hier.

 

Double Tree Hilton keycard mobile key hotel win RFID kaba OTD