Automatische deuren

Een automatische deur in uw hotel, dit is niet meer weg te denken. Met grote hoeveelheden bezoekers die vaak ver van huis zijn en met bagage reizen, moeten hotels voldoen aan een zeer hoog niveau van veiligheid en comfort. OTD automatische deuren zorgen voor een esthetische omgeving en kunnen een veilige evacuatie garanderen in geval van een noodsituatie.

Voor een hotel geldt ook dat deze goed toegankelijk moet zijn voor mindervaliden. Zo kunnen wij de hotelkamer deur automatiseren in combinatie met uw toegangscontrole (keycard) systeem, maar ook uw tussendeuren of branddeuren op de gangen.

Automatische draai- en schuifdeuren kunnen een doelmatige afscheiding vormen tussen de keuken en een restaurant, of tussen een restaurant en de hal van een hotel. De deuren zullen de werkgeluiden tegenhouden en voorkomen dat keukenluchtjes doordringen in het restaurant. Tegelijkertijd heeft het bedienende personeel veel gemakkelijker toegang doordat zij de deuren niet meer hoeven open te duwen of te trekken met hun handen vol. De deurvleugels zullen minder beschadigingen oplopen, waardoor de levensduur van de deuren wordt verlengd en de kosten op de lange termijn afnemen. Dit geldt in het bijzonder voor dure brandwerende deuren.

OTD toegang & comfort B.V. is een technisch installateur gespecialiseerd in automatische deuren en hotel toegangscontrole. Complete toegangsoplossingen worden samen met de opdrachtgever bedacht, ontworpen en geïnstalleerd. Met Gilgen Door Systems beschikken we over een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige leverancier van automatische deuren. Of het nu om de ingang gaat of de keukendeuren die moeten worden voorzien van een deurautomaat, u kunt terecht bij OTD automatische deuren.

Wilt u meer informatie over Gilgen Door Systems of specifieke oplossingen? Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via +31 184 71 42 52 of stuur een e-mail naar info@otdbv.nl

Kijk voor meer informatie op www.deurautomaat.info