Independent Hotelshow 2024

Ook dit jaar kunt u OTD weer vinden op de Independent Hotelshow in Amsterdam. Op  dinsdag 12 en woensdag 13 maart staat OTD toegang & comfort B.V. op de Independent Hotel Show 2024 in Amsterdam RAI. Wij presenteren hier onze hotelsystemen voor toegang en comfort. Graag zien we u op stand E90 waar we onze.. Meer lezen »


Independent Hotel Show Amsterdam OTD 2023

Independent Hotel Show 2023

Op dinsdag 14 en woensdag 15 maart staat OTD toegang & comfort B.V. op de Independent Hotel Show Europe in Amsterdam. Wij presenteren hier onze hotelsystemen voor toegang en comfort. Graag zien we u op stand J50 waar we onze dormakaba hotelsloten, indelB hotelkluizen en minibars en Helvar lichtsystemen voor hotels presenteren. Nieuw zijn onze cloud.. Meer lezen »


Vacature OTD monteur hotel toegangssystemen

Vacature technicus toegangscontrole

OTD toegang & comfort BV is bekend van automatische deuren en toegangscontrole systemen. Wij leveren, installeren én onderhouden automatische deuren en toegangssystemen. Hiervoor zijn wij importeur van diverse bekende A-merken. OTD is sterk in oplossingen op maat en de hoge mate van klantgerichtheid. Door de voortgaande groei zoeken we een: Technicus toegangssystemen Wat ga je.. Meer lezen »


Kurhaus amrath scheveningen Kaba Dormakaba hotelkeycard RFID BLE Bluetooth hotelslot

Amrath Kurhaus Scheveningen

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, vaak kortweg Kurhaus genoemd, is een groot hotel tussen het Gevers Deynootplein en de boulevard langs het strand van Scheveningen. Het beschikt over ruim 250 kamers en is onderdeel van de Amrâth hotelgroep, waar bij alle hotels comfort, de persoonlijke service en het unieke karakter hoog in het vaandel staan.  .. Meer lezen »


Verhuisbericht OTD dormakaba hotel Gilgen deuren

Verhuisbericht

Verhuizing een feit! We zijn er achter de schermen al een tijd mee bezig, maar nu gaat het echt gebeuren. OTD toegang & comfort B.V. verhuist alle activiteiten naar een bijna twee keer zo groot pand elders op bedrijventerrein Nieuw Schaik in Leerdam. Een grotere jas was nodig, omdat het huidige pand aan de Ambachtstraat.. Meer lezen »


ASARA cruiseschip

Riviercruiseschip Asara

Het fonkelnieuwe riviercruiseschip Asara is een luxe cruiseschip met 95 riante hutten en geschikt voor 191 passagiers. De Asara is in vaart vanaf 2017, elke hut is voorzien van een vast hotelbed, afzonderlijke badkamer, tv, telefoon, safe, haardroger, minibar, Nespressomachine, wifispeakers en regelbare airconditioning. Het schip beschikt over twee restaurants: een groot restaurant met plaats.. Meer lezen »


Park-inn by rezidor b apart hotel The Ven amsterdam by night

The Ven Amsterdam

Het voormalige KPN-gebouw bij station Amsterdam Sloterdijk is verbouwd tot een zaken- en amusementscomplex genaamd The Ven. In The Ven komen onder meer twee hotels, een casino en werkplekken voor creatieve bedrijven. The Ven wordt een ‘24/7-locatie’, waar de hele dag door iets te doen is. Er komen werkplekken en vergaderfaciliteiten, een fitnesscentrum en een.. Meer lezen »


Sir Adam hotel Amsterdam

Sir Adam hotel Amsterdam heeft officieel de deuren geopend van het hotel in de A’dam toren. Naast 108 kamers en suites beschikt het hotel over The Butcher Social Club, The Hub, The Studio’s en The Beergarten. Met één van de meest spectaculaire uitzichten van de stad is dit het nieuwe paradepaardje van Sir Hotels, een merk.. Meer lezen »


Lutetia hotel parijs keycardsysteem OTD toegangscontrole DormaKaba RFID

Lutetia Hotel Parijs

OTD toegang & comfort B.V. is geselecteerd om bij het Lutetia hotel Parijs alle toegangssystemen en Do-Not-Disturb en Make-Up-Room systemen te voorzien in dit iconische hotel. Het Hôtel Lutetia , gelegen op 45 Boulevard Raspail , in de Saint-Germain-des-Prés gebied van het 6e arrondissement van Parijs , is een van de bekendste hotels van de linkeroever.. Meer lezen »


Horecava 2017 vakbeurs hotel keycardsystemen DormaKaba OTD Mobile Key BLE RFID NFC

Horecava 2017

Van 9 t/m 12 januari staat Horecava 2017 weer op de agenda, dé ontmoetingsplaats voor professionals in de horeca. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. OTD toegang & comfort B.V. is ook dit jaar weer aanwezig op deze horeca vakbeurs. U kunt ons vinden op standnummer 01.302 in de.. Meer lezen »


OTD wenst u een gelukkig 2017

Goede feestdagen en een gelukkig 2017!

Nu het jaar 2016 alweer bijna ten einde is wensen wij u goede feestdagen en een veilige jaarwisseling toe en staan graag weer klaar voor u in het nieuwe jaar! Onze gewijzigde openingstijden: Op 23 december is ons kantoor bereikbaar tot 16.00 uur.  Op tweede kerstdag, 26 december zijn wij gesloten, waarna wij van 27 –.. Meer lezen »


Horecava 2016 KABA OTD toegang mobile key keycard hotelsysteem hotel safe kluis mobiele sleutel

Horecava 2016

Van 11 t/m 14 januari staat Horecava 2016 weer op de agenda, dé ontmoetingsplaats voor professionals in de horeca. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. OTD toegang & comfort B.V. is ook dit jaar weer aanwezig op deze horeca vakbeurs. U kunt ons vinden op standnummer 01.302 in de.. Meer lezen »


Gelukkig nieuw jaar OTD toegang & comfort B.V.

Goede kerstdagen en gelukkig nieuw jaar!

Wij wensen u goede kerstdagen en een veilige jaarwisseling toe en staan graag weer klaar voor u in het nieuwe jaar! Onze gewijzigde openingstijden: Op 24 december zijn wij bereikbaar tot 16.00 uur. Op vrijdag 25 december zijn wij gesloten. Op 28, 29 en 30 december zijn wij bereikbaar met een minimale bezetting van 8.30.. Meer lezen »


Mercure hotel Accor Kaba lodging saflok ilco mobile key hotelslot OTD

Nieuw Mercure hotel Amsterdam

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij het nieuwe Accor Mercure hotel Amsterdam Sloterdijk Station een RFID contactloos Kaba keycard systeem geïnstalleerd. Daarnaast is ook een modern touchscreen Do Not Disturb systeem geleverd samen met een deurbelsysteem waarbij de gast zelf de kamer op “privacy” kan zetten en waarna er niet meer aangebeld kan worden… Meer lezen »


IndelB hotelMinibars hotelkuizen

OTD is importeur geworden van IndelB

De kwalitatief hoogstaande en zeer zuinige minibars en kluizen van IndelB zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Per 1 januari 2015 is het Leerdamse bedrijf OTD toegang & comfort B.V. dealer geworden van de Italiaanse producent IndelB. Voor de verkoop van de hotel minibars en hotelkuizen en aanverwante producten,  alsook de service- en onderhoudswerkzaamheden daaraan, kunt u nu terecht.. Meer lezen »


OTD montage team auto bij installatie keycardsysteem hotel

Nieuw RFID keycardsysteem Hotel Waanders Staphorst

OTD toegang & comfort B.V. heeft de opdracht gekregen voor het vervangen van het oude insert Saflok Microlok systeem voor een nieuw modern contactloos dormakaba RFID keycardsysteem. Er is gekozen voor de betrouwbare dormakaba E-790 kaartsloten. De installatie is verzorgt door ons ervaren montageteam. Voor een nette uitstraling van het personeel is gekozen voor onze.. Meer lezen »


HOTEL IBIS STYLES AMSTERDAM CENTRAL STATION

ibis Styles Amsterdam Central Station

Het verbouwde Bellevue hotel wat nu ibis Styles Amsterdam Central Station heet (Accor hotels) heeft 77 kamers die allemaal voorzien zijn van een elektronisch dormakaba 790 hotelslot van OTD toegang & comfort B.V. Ook de lift, toegangsdeuren hotel en de housekeeping opslagkasten zijn beveiligd met dormakababa RFID sloten. De hotelkamers hebben een modern design en.. Meer lezen »


Brooklyn hotel Amsterdam Hilton

DoubleTree by Hilton Amsterdam

OTD toegang  & comfort B.V. heeft alle toegangscontrole verzorgd voor het Hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf. Alle kamers zijn voorzien van Kaba Confidant RFID contactloze keycardsloten en ook de liften, personeelsingangen en vergaderzalen zijn afgesloten met een Kaba RFID kaartslot. Daarnaast kunnen de contactloze RFID keycards van het kamerslot worden gebruikt om de.. Meer lezen »


Akoesticum Ede keycard

Akoesticum Ede

OTD toegang & comfort BV is geselecteerd als de leverancier van het toegangscontrole systeem voor stichting Akoesticum Ede. In Ede bouwden zij de voormalige Frisokazerne om tot nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater. Het gebouw is voorzien van 120 slaapplaatsen, een restaurant, studiefaciliteiten en 11 repetitieruimtes. Het gehele gebouw is voorzien van Kaba Saflok.. Meer lezen »