Vacature OTD monteur hotel toegangssystemen

Vacature technicus toegangscontrole

OTD toegang & comfort BV is bekend van automatische deuren en toegangscontrole systemen. Wij leveren, installeren én onderhouden automatische deuren en toegangssystemen. Hiervoor zijn wij importeur van diverse bekende A-merken. OTD is sterk in oplossingen op maat en de hoge mate van klantgerichtheid.

Door de voortgaande groei zoeken we een:
Technicus toegangssystemen

Wat ga je doen?
De taken van een technicus zijn montage van automatische deuren en toegangscontrole. Ook ga je service verlenen bij storingen wanneer nodig. Je kunt klanten goed adviseren over preventief onderhoud en de uitwisseling van onderdelen. Het werkterrein is geheel Nederland en zeer afwisselend: de ene dag zorg je voor het onderhoud van een automatische deur bij een zorginstelling en de andere dag installeer je een modern toegangscontrole systeem in een luxe hotel of appartementencomplex.

Wat zijn je kwaliteiten?
– Je hebt een kennis op mechanisch en elektrotechnisch gebied of bereid dit te leren
– Je hebt werkervaring opgedaan in een andere technische functie
– Je bent in het bezit van rijbewijs B
– Je kunt zelfstandig werken, je bent klantgericht, collegiaal en flexibel
– Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen

Wat kun je van ons verwachten?
Je gaat aan de slag in een organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Reken op een marktconform basissalaris en een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een eigen auto, voorzien van alle gereedschappen om efficiënt te werken.

Meer weten en solliciteren?
Voor ons is het belangrijker dat je een goede werkinstelling en een probleemoplossend vermogen hebt, dan ervaring en opleiding. Als jij je hierdoor aangesproken voelt willen we je graag ontmoeten! Neem voor meer informatie contact op met Jaap Oudshoorn, tel. 0184- 714252. Stuur je sollicitatie per e-mail naar vacature@otdbv.nl. Uiteraard gaan we discreet met je sollicitatie om.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld *