Referenties

Onderstaand kunt u enkele referenties zien die gebruik maken van onze producten. Dit zijn slechts een paar van de vele tevreden gebruikers van onze hotel systemen. Wilt u meer weten over een bepaald systeem bij een bepaalde gebruiker? Neem dan contact met ons op.

 

 

De Limonadefabriek - Streefkerk Al meer dan 8 jaar maken we nu gebruik van de OTD sloten, zonder enige problemen! Behulpzaam en professioneel zijn de kernwoorden

Heuvelrijk Berg en dal - Groesbeek Wij van Heuvelrijk Berg en Dal zijn erg blij dat we OTD hebben getroffen op de horecava beurs in januari 2018. OTD heeft ons zeer goed geholpen met het advies en de installatie van kluisjes, elektrische schuifdeuren en een keycardsysteem. Van offerte tot uitvoering geven wij OTD een dikke 10. Er moest snel geschakeld worden maar ook dat was geen enkel probleem.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen Wij werkten met een verouderd systeem waardoor de kaarten niet altijd goed werkten. De beslissing was snel genomen om geheel over te gaan naar het systeem van OTD waar wij zeer tevreden mee zijn. Het systeem is ontzettend stabiel en het vervangen van de sloten verliep erg soepel binnen een strakke deadline.

Volkshotel Amsterdam Wij hadden eerder een deels offline en online systeem van een andere leverancier. We hebben helaas binnen een jaar moeten beslissen om over te gaan naar OTD met het Kaba systeem. Wij zijn enorm tevreden over de stabiliteit en functionaliteit van de sloten. De hobbels tijdens de implementatie heeft OTD goed opgelost en ze is haar afspraken naar ons toe 100% nagekomen.

Custom made toegangscontrole systeem Omdat standaard systemen niet aan de eisen voldeden heeft OTD toegang & comfort B.V. een volledig custom made systeem ontwikkeld, geleverd en geïnstalleerd.

De Bonte Wever Assen OTD heeft bij ons het mooie dormakaba Quantum RFID hotel keycard systeem geleverd en geïnstalleerd en we zijn zeer tevreden over de goede en ook persoonlijke contacten die we met hen hebben.

WIN Hotels - Amsterdam WIN Hotels werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met OTD. Het team van de familie Oudshoorn staat altijd voor je klaar. De Kaba sloten zijn naast een mooi design ook betrouwbaar en zeer makkelijk om mee te werken vanwege de overzichtelijk software.

Hotel Rozenburg Sinds de oprichting van Hotel Rozenburg in 2010 is OTD ons altijd goed van dienst geweest. Wij zijn zeer tevreden met het contactloze Kaba RFID keycard systeem dat door hen geleverd en geïnstalleerd is. Bent u op zoek naar een betrouwbaar keycard systeem dan is OTD toegang & comfort B.V. een echte aanrader.

Cordial Hotel Amsterdam Wij zijn zeer tevreden over het RFID hotel keycardsysteem en de service van OTD en hebben daarom ook bij ons nieuwe hotel in Amsterdam weer gekozen voor producten van OTD.

Park Plaza Amsterdam Airport Wij zijn zeer tevreden over het Kaba RFID hotel keycardsysteem en de service van OTD. Ze zijn altijd hulpvaardig als je een vraag hebt en hebben hiervoor het juiste antwoord. Ik heb ervaring met veel systemen, maar dit is zeker het beste kaartsysteem voor ons. Ook zijn we zeer tevreden over de goede en ook persoonlijke contacten die we met hen hebben.

Hotel Elderschans Aardenburg Hotel De Elderschans als grootste hotel van de provincie Zeeland is zeer tevreden over de werking van het Kaba keycard systeem. Wij zijn ook zeer te spreken over de service van OTD. Wij bevelen anderen ook aan om dit systeem via OTD aan te schaffen.

Hotel Botticelli Maastricht Wij zijn erg blij met onze langdurige zakelijke relatie. OTD heeft ons geholpen met het advies en de installatie van een nieuw keycardsysteem. Ze nemen mij serieus en denken mee. Wat ik prettig vind is dat de ze een persoonlijke benadering hebben die er voor zorgt dat er direct en to-the-point gecommuniceerd wordt.

ibis Style hotels Amsterdam WIN Hotels werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met OTD. Het team van de familie Oudshoorn staat altijd voor je klaar. De Kaba sloten zijn naast een mooi design ook betrouwbaar en zeer makkelijk om mee te werken vanwege de overzichtelijk software.

Hotel Nobel Ameland Wij gebruiken al enkele jaren het door OTD geleverde en geïnstalleerde Kaba keycardsysteem met de losse programmeerunit zonder computer en zijn tevreden over dit betrouwbare pasjes systeem.

Thon Hotel Rotterdam Wij van Thon Hotel Rotterdam zijn erg tevreden over de door OTD geleverde en geïnstalleerde kluisje van het merk IndelB! Wij zijn ook zeer te spreken over de service van OTD. Wij bevelen anderen ook aan om IndelB kluisjes via OTD aan te schaffen.

Yotel Schiphol The Kaba installations at YOTEL Gatwick, Heathrow and Schiphol are very successful. The RFID door locking system is easy for our guests to use; which is the main priority for all aspects of the YOTEL offering, so it was an obvious choice to extend our relationship with Kaba at YOTEL New York. Kaba was specified for this project because the ILCO 790 RFID system is simple and efficient to both install and manage.

College Hotel Alkmaar Wij zijn zeer tevreden met het geleverde en geïnstalleerde contactloze Kaba keycardsysteem. Dit mooie systeem past prima in ons hotel en geeft ons een goed sleutelbeheer en de gast een gemakkelijke toegang tot de kamer.

Hotel - Pension Zevenbergen Ik wil jullie niet onthouden van een zeer goed punt van onze Kaba Oracode installatie. Nu pas begonnen bij de eerste 2 sloten beiden lampjes te branden ten teken dat de batterijen bijna leeg zijn. Deze hebben het na installatie dus ruim 6,5 jaar volgehouden. Zelfs de houdbaarheid datum van de batterijen was verstreken!

Hotel CC Amsterdam Wij zijn zeer tevreden over het Kaba RFID keycardsysteem dat OTD bij ons geplaatst heeft, systeem is zeer betrouwbaar en storingen zijn verleden tijd!