De Limonadefabriek

Dat een hotel ook echt heel bijzonder kan zijn bewijst één van onze referenties: Limo hotel, onderdeel van de Limonadefabriek, een drijvend restaurant aan de oever van de Lek waar u na een diner op topniveau kunt blijven overnachten in één van de hotelkamers om de volgende morgen af te sluiten met heerlijk ontbijt.

De hotelkamers zijn zowel functioneel als ruimtelijk opgezet: geen standaardoplossingen maar juist verrassend leuke elementen zoals halfhoge wanden, onverwachte texturen op de wanden en een rustige kleurstelling. Het restaurant is door Michelin bekroond met een BIB gourmand en staat in de top 100 van het blad Lekker.

OTD toegang & comfort B.V. heeft ook bij deze drijvende locatie alle toegangscontrole voorzien met dormakaba hotelsloten. Het beheer van de contactloze keycards en druppels voor personeel gebeurt met een stand-alone unit. Topchef en eigenaar Erik Hermans beaamd de ongeëvenaarde kwaliteit van ons systeem: “Al meer dan 8 jaar maken we nu gebruik van de OTD sloten, zonder enige problemen! Behulpzaam en professioneel zijn de kernwoorden”

Meer informatie over De Limonadefabriek en ervaren hoe het is om hier te genieten en te verblijven in een hotelkamer? Ga dan naar www.limonadefabriek.nl

Hotel Limonadefabriek dormakaba RFID hotelslot

Toprestaurant met hotel slot OTD

De Limonadefabriek - Streefkerk Al meer dan 8 jaar maken we nu gebruik van de OTD sloten, zonder enige problemen! Behulpzaam en professioneel zijn de kernwoorden
Erik Hermans