Duurzaamheid en MVO

MVO verklaring OTD toegang & comfort BV – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als handelsorganisatie en installatiebedrijf zijn wij ons bewust van het feit dat wij een belangrijke schakel zijn in het bouwen aan een duurzame leefomgeving. Het duurzame ondernemen uit zich bij OTD zelf door ondermeer in het scheiden van ons afval, gebruik van duurzame producten en toepassen van recyclebare materialen. Ook zorgen we dat vrijwel alle verpakkingen van toeleveranciers worden hergebruikt.

 

Ook bij onze werkzaamheden staat duurzaamheid bovenaan. Zo helpen wij bedrijven en instellingen energie te besparen door automatische deuren dusdanig af te stellen dat de veiligheid en energie zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt. Bij gebruik van keycards bieden wij ECO pvc of houten keycards aan.

In onze bedrijfsvoering komen drie hoofdonderwerpen naar voren: de 3 P’s. Ondernemen gericht op de economische prestaties (Profit), respect voor de sociale kant (People) en binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet).

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal, daarom investeren wij in goed werkgeverschap door samen een team te vormen en aandacht te besteden aan de mens achter de medewerkers. Ook tijdens installaties staat veiligheid bovenaan en we werken dan ook onder het motto “we werken veilig of we werken niet”.

 

Als technisch installatiebedrijf leveren we waar mogelijk onze bijdrage aan duurzame oplossingen voor bouwen en verbouwen. Dat geldt ook voor ons eigen bedrijfspand: per eind 2024 betrekken we een nieuw pand met Energielabel A++ en werken daarna aan verdere oplossingen om energieneutraal te worden door ondermeer de plaatsing van zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand.

 

Kennismaken met onze producten en werkwijze? Neem dan contact met ons op.