Over OTD

Met ons jonge team, maar inmiddels met vele jaren ervaring, willen we binnen de wereld van de hotel toegangscontrole ‘anders’  zijn. Dit willen we bereiken met kwaliteitsproducten, goede communicatie, door met u samen te werken, door het leveren van maatwerk, door betrouwbaar te zijn en net even dat extra stapje te zetten. Nu klinken deze termen vaak als clichétermen, en in de praktijk zijn dat dan ook geregeld ‘holle’ woorden.

Maar omdat wij naast OTD toegang & comfort BV ook de naam dormakaba hoog hebben te houden zijn we ook echt ‘anders’. De dormakaba-groep uit Zwitserland met meer dan 16.000 werknemers heeft meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van toegangssystemen en is werkzaam in meer dan 60 landen. Als Zwitserse organisatie staan zij dan ook voor de kwaliteit die wij u willen bieden.

Niets is zo duurzaam als de juiste oplossing!

OTD toegang & comfort B.V. is een familiebedrijf waarbij OTD staat voor Oudshoorn Technische Dienstverlening. Daar is het ooit mee begonnen en intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardige installateur en importeur van dormakaba hotel toegangscontrole en ook van IndelB hotel minibars en kluizen. Op deze site leest u meer over ons werk, onze referenties en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt via deze site uiteraard ook reageren of een afspraak maken bij u op locatie of op ons kantoor in Leerdam. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!