Hotel Rozenburg

Hotel Rozenburg is centraal gelegen in een gezellige winkelstraat met voldoende parkeergelegenheid in de straat en tevens een privéparkeerplaats. Het hotel is prima geschikt voor zowel toeristen als gasten met werkdoeleinden in de omgeving. Het hotel beschikt over smaakvol ingerichte kamers voor 1, 2 of 3 personen en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

OTD heeft bij dit mooie hotel in de binnenstad van Rozenburg alle hotel toegangscontrole geleverd en geïnstalleerd. Met een contactloos pasje kan de gast de kamer openen en buiten openingstijden de automatische schuifdeur bedienen. Voor de kamers is gekozen voor de betrouwbare Kaba 790 kaartsloten en de aansturing gebeurd met de Kaba FDU (Front Desk Unit) waarbij geen computer benodigd is.

Hotel Rozenburg Sinds de oprichting van Hotel Rozenburg in 2010 is OTD ons altijd goed van dienst geweest. Wij zijn zeer tevreden met het contactloze Kaba RFID keycard systeem dat door hen geleverd en geïnstalleerd is. Bent u op zoek naar een betrouwbaar keycard systeem dan is OTD toegang & comfort B.V. een echte aanrader.
P.J. Noorlander - Eigenaar / directeur