ibis Styles hotels Amsterdam

Alle locaties van  ibis Styles hotels Amsterdam zijn door OTD voorzien van Kaba toegangscontrole. Als laatste ibis Style Amsterdam hotel is de locatie Central Station voorzien van Kaba 790 RFID keycardsloten. Het verbouwde Bellevue hotel wat nu ibis Styles Amsterdam Central Station heet (Accor hotels) heeft 77 kamers die allemaal voorzien zijn van een elektronisch Kaba 790 hotelslot van OTD toegang & comfort B.V. Ook de lift, toegangsdeuren hotel en de housekeeping opslagkasten zijn beveiligd met Kaba RFID sloten.

De hotelkamers hebben een modern design en comfortabele bedden. In de kamerprijs zijn het uitgebreide ontbijt en gratis WiFi opgenomen. Dankzij de ligging is het ibis Styles ideaal voor zowel zakenreizen als stedentrips. Mevrouw Marian Blomsma, manager van het ibis Styles Amsterdam Central Station, heet u van harte welkom. Kijk voor meer informatie over de hotels op

ibis Style hotels Amsterdam WIN Hotels werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met OTD. Het team van de familie Oudshoorn staat altijd voor je klaar. De Kaba sloten zijn naast een mooi design ook betrouwbaar en zeer makkelijk om mee te werken vanwege de overzichtelijk software.
P. Kerkhoven – Operationeel directeur WIN hotels