Hotel CC

Hotel CC Amsterdam biedt 81 modern ingerichte kamers volledig uitgerust met trendy en nieuwe faciliteiten. Vanwege de monumentale structuur van drie verschillende gebouwen, zijn er geen twee identieke kamers. Zo omarmt elke kamer haar historische elementen met een modern design van grijs, zwart en wit. Sommige kamers hebben een spectaculair uitzicht over een van de vele grachten in Amsterdam terwijl anderen genieten van een uitzicht op de rustige binnenplaats of over de beroemde Warmoesstraat in het centrum.

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij alle deuren een nieuw Kaba RFID keycardslot geïnstalleerd. Waar eerder veel storingen voorkwamen is dat sinds de installatie van de Kaba hotelsloten verleden tijd, aldus de hotelmanager.  Tevens zijn de toegangsdeuren bij de ingang van Hotel CC met een wandlezer voorzien om de veiligheid in de nacht te garanderen. Alleen gasten met een geldige keycard kunnen zonder aan te bellen naar binnen.

Ook de lift is voorzien van een kaartlezer, gasten en personeel houden eenvoudig de druppel of keycard voor de lezer waarna de lift naar beneden komt. Zo kunnen personen zonder geldige keycard niet de gastenkamers bereiken.

 

Hotel CC Amsterdam Wij zijn zeer tevreden over het Kaba RFID keycardsysteem dat OTD bij ons geplaatst heeft, systeem is zeer betrouwbaar en storingen zijn verleden tijd!
Ritch Hon Man - Hotel Manager