Park Plaza Amsterdam Airport

Park Plaza Amsterdam Airport ligt op tien minuten rijden afstand van Schiphol Airport in de buitenwijk Lijnden, in de buurt van bekende plaatsen, zoals Haarlem, Hoofddorp, de Nieuwe Meer, en het Amsterdamse Bos. Alle 342 moderne hotelkamers zijn voorzien van gratis internet, en de ruime executive kamers beschikken over een woongedeelte met een bank. Andere faciliteiten die het hotel biedt zijn een brasserie, bar, lounge, fitnesscentrum en een Spa & Wellness.

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij dit hotel alle toegangscontrole geleverd en geïnstalleerd. Zowel alle kamers als de andere ruimtes in het hotel zijn voorzien van Kaba Saflok RT contactloze RFID kaartsloten. Het personeel gebruikt een contactloze druppel die ook aan een sleutelbos gehangen kan worden. Toegang tot de verdiepingen kan alleen door een geldige kaart voor de liftlezers te houden die één van de vier liften oproepen. Ook de toegang tot de wellness is uitsluitend met een geldige RFID keycard van OTD.

Meer informatie over dit prachtige Rezidor hotel? Ga naar www.parkplaza.com/amsterdamairport

Park Plaza Amsterdam Airport Wij zijn zeer tevreden over het Kaba RFID hotel keycardsysteem en de service van OTD. Ze zijn altijd hulpvaardig als je een vraag hebt en hebben hiervoor het juiste antwoord. Ik heb ervaring met veel systemen, maar dit is zeker het beste kaartsysteem voor ons. Ook zijn we zeer tevreden over de goede en ook persoonlijke contacten die we met hen hebben.
Roy Chaar - Chief Engineer