Heuvelrijk Berg en dal

Heuvelrijk Berg en dal is een prachtig complex met ruime, moderne hotelkamers. Tijdens de bouw en inrichting van hotel en groepsaccommodatie Heuvelrijk berg en dal stonden enkele zaken centraal. Zo is iedere verdieping bereikbaar met een lift, zodat de kamers voor een ieder bereikbaar zijn. Er zijn ook twee aangepaste kamers. Zowel de kamers als de studio’s zijn comfortabel ingericht met o.a. heerlijke bedden, een zitje en uiteraard een eigen badkamer. Overal is draadloos internet aanwezig. Comfortabel en eigentijds ingericht, de ideale plek om lekker te ontspannen. Het hotel is een echt familiebedrijf waar gastvrijheid en persoonlijk contact nog hoog in het vaandel staan, getuige ook de enorm positieve beoordelingen van gasten die hier hebben verbleven.

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij dit prachtige hotel alle hotelkamers voorzien van het design kaartslot dormakaba Confidant. Dit mooi slanke keycard slot is eenvoudig te bedienen met de hotelkaart of via een smartphone. Ook hebben wij voor de hoofdingang de automatische Gilgen schuifdeur geleverd en geïnstalleerd, deze is met de prachtig ontworpen hotelkeycard van het hotel en met een smartphone te openen. De hotelgasten kunnen daarnaast veilig de eigendommen opbergen in de door ons geleverde indelB hotelkluizen.

We zijn er trots op om deze mooie hotels, of het nu nieuwbouw is of renovatie, te voorzien van onze producten en oplossingen.

Meer informatie over dit hotel of ervaren hoe het is om hier te verblijven? Ga dan naar www.heuvelrijkbergendal.nl

 

Heuvelrijk Berg en dal - Groesbeek Wij van Heuvelrijk Berg en Dal zijn erg blij dat we OTD hebben getroffen op de horecava beurs in januari 2018. OTD heeft ons zeer goed geholpen met het advies en de installatie van kluisjes, elektrische schuifdeuren en een keycardsysteem. Van offerte tot uitvoering geven wij OTD een dikke 10. Er moest snel geschakeld worden maar ook dat was geen enkel probleem.
Rosanne en Tom Belgers