College Hotel Alkmaar

In het centrum van Alkmaar ligt het prachtige College Hotel Alkmaar. Het hotel ligt in het centrum, maar ook rustig gelegen aan een park. Dit unieke hotel is gesitueerd in een oud schoolgebouw. Het gebouw stamt uit 1927 en is gebouwd in de “Amsterdamse School” stijl. Het gebouw zal u wellicht doen herinneren aan uw schoolperiode, maar heeft alle comfort wat u van een hedendaags hotel mag verwachten.

Voor de zakelijke reiziger biedt het College Hotel een oase van rust in het centrum van de “Kaasstad”. Voor een toeristisch bezoek aan Alkmaar is het College Hotel Alkmaar een perfect vertrekpunt voor het verkennen van de stad met de bekende kaasmarkt, diverse musea, theaters en de gezellige winkeltjes.

De gezellige bar/bistro biedt de gelegenheid voor een hapje, een drankje en/of een gezellig diner.

OTD toegang & comfort B.V. heeft in dit prachtige hotel de toegangscontrole mogen verzorgen. Om de kamer te openen gebruiken gasten een RFID kaart die voor het hotelslot wordt gehouden. Personeel gebruikt een druppel of armband om de kamer te openen. Gekozen is voor het Kaba RT keycardslot voor hotels.

Voor meer informatie of boeken kijk op www.collegehotelalkmaar.nl

College Hotel Alkmaar Wij zijn zeer tevreden met het geleverde en geïnstalleerde contactloze Kaba keycardsysteem. Dit mooie systeem past prima in ons hotel en geeft ons een goed sleutelbeheer en de gast een gemakkelijke toegang tot de kamer.
Richard Ruder - Hotel eigenaar