Volkshotel Amsterdam

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij het Volkshotel Amsterdam aan de Wibautstraat alle toegangscontrole vervangen voor een Kaba RFID hotel keycard systeem. Omdat het eerder gekozen en geïnstalleerde systeem niet aan de hoge kwaliteitseisen kon voldoen is ons gevraagd een oplossing te zoeken die wij hebben geboden met een compleet nieuw systeem. Ondanks de drukke bezetting van het hotel hebben wij in korte tijd het gehele systeem kunnen vervangen.

Het hotel heeft ondanks dat men liever zag dat er meer zelf geprogrammeerd kon worden in de software toch voor OTD gekozen. De wens van het hotel wordt ook meegenomen in toekomstige software ontwikkelingen bij Kaba Lodging.

Er is gekozen voor een gepersonaliseerde oplossing waarbij het Kaba RT  kaartslot is afgewerkt in een mat zwarte coating wat perfect past bij de stijl van het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Volkskrant.

Volkshotel Amsterdam Wij hadden eerder een deels offline en online systeem van een andere leverancier. We hebben helaas binnen een jaar moeten beslissen om over te gaan naar OTD met het Kaba systeem. Wij zijn enorm tevreden over de stabiliteit en functionaliteit van de sloten. De hobbels tijdens de implementatie heeft OTD goed opgelost en ze is haar afspraken naar ons toe 100% nagekomen.
Job Heimans - eigenaar