Cordial Hotel Amsterdam

Cordial Hotel Amsterdam Dame Square is een gezellig hotel in een van de mooiste winkelbuurten van Amsterdam. Tussen De Munt (bioscopen, bloemenmarkt) en De Dam (Koninklijk Paleis, Nieuwe Kerk, Madame Tussaud, Bijenkorf). Met de rondvaartboten – en dus de grachten! – voor de deur. Vlakbij de levendige Zeedijk, de Wallen en het Centraal Station. Met vele tientallen restaurants, cafe’s en bars op loopafstand. De ideale ligging voor wie alles wat de hoofdstad biedt, te voet wil kunnen verkennen. Overwegend jong publiek van vrijwel alle nationaliteiten, met prettige informele sfeer. Het hotel is gelegen op 5 minuten van het Centraal Station en op 2 minuten van de Dam. Er is een tramhalte naast het hotel met verbindingen in alle richtingen.

OTD toegang & comfort B.V. heeft het Cordial hotel Amsterdam voorzien van de betrouwbare Kaba RT kaartsloten. Daarnaast hebben we het hotel voorzien van onze energiebesparende energysavers waar de gast zijn keycard inzet bij betreden van de kamer om de stroom op de kamer te kunnen gebruiken. Ook is elke hotelkamer voorzien van onze budget line hotelkluizen met automatische sluiting en opening.

Cordial Hotel Amsterdam Wij zijn zeer tevreden over het RFID hotel keycardsysteem en de service van OTD en hebben daarom ook bij ons nieuwe hotel in Amsterdam weer gekozen voor producten van OTD.
Dhr. Lie - eigenaar Fine Hotels