Hotel Elderschans Aardenburg

Hotel de Elderschans (grootste hotel van provincie Zeeland; 40.000 m2) is gelegen op de Elderschans. De Elderschans (oorspronkelijk: Heilleschans, later verbasterd tot de huidige naam) was een geïsoleerde versterking ten westen van Aardenburg (oudste stad van provincie Zeeland), die onderdeel uitmaakte van de Staats-Spaanse Linies. Van het fort zijn de binnen- en buitengracht nog grotendeels aanwezig en de loop van de omwalling is herkenbaar. Het gebied is bebost en men kan er wandelen. Het is het enige bos van de omgeving en een van de weinige landgoederen in Zeeuws-Vlaanderen. Een bezoek aan de Elderschans is dus een hele historische beleving! U overnacht op één van de 90 moderne hotelkamers, u kunt gebruik maken van de sauna en fitness en u kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of diner in ons restaurant. Aardenburg is de perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling, fietstocht of nordic walking met geweldige bezienswaardigheden op de route. U kunt binnen een straal van 10 kilometer naar het strand of gezellig winkelen in het naburige Sluis (4 km). Ook bent u binnen 15 minuten bij bekende Belgische steden zoals het historische Brugge en bruisende Knokke (Het Monaco van het Noorden).

OTD heeft het complete hotel keycardsysteem bij dit hotel geleverd en geïnstalleerd. Het hotel heeft gekozen voor ons Kaba RT kaartslot en heeft een eigen full colour keycard ontworpen met de logo van het hotel.

Hotel Elderschans Aardenburg Hotel De Elderschans als grootste hotel van de provincie Zeeland is zeer tevreden over de werking van het Kaba keycard systeem. Wij zijn ook zeer te spreken over de service van OTD. Wij bevelen anderen ook aan om dit systeem via OTD aan te schaffen.
Salar Azimi - eigenaar