Conservatorium hotel Amsterdam

Het Conservatorium hotel Amsterdam is een luxehotel op vijfsterren niveau, gelegen in het culturele hart van onze hoofdstad en vlakbij luxueuze winkelstraten als de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat. Piero Lissoni was verantwoordelijk voor het ontwerp van het hotel en hij heeft een perfecte synergie gecreëerd tussen modern design en historische architectuur. Diverse details in het gebouw verwijzen naar de geschiedenis van het Conservatorium hotel. Het hotel beschikt over een selectie restaurants, een bar, lounge en Akasha Holistic Wellbeing centre daarnaast ook een Spa & Gym van meer dan 1000 m2.

OTD toegang & comfort B.V. heeft alle toegangscontrole en automatische deuren in het gebouw geïnstalleerd. Er is gekozen voor speciale oplossingen zoals een draadloos online keycardsysteem, Avance RFID en diverse koppelingen met andere systemen zoals weergave van DND (Do-Not-Disturb) en MUR (Make-Up-Room) op een smartphone of tablet via het inroom management systeem Inncom. Instelbare waarschuwingen over openingen of technische gegevens worden via een koppeling naar het HotSOS hotel Service Optimization System gestuurd. Samen met het hotel hebben wij een state-of-the-art toegangsoplossing geïnstalleerd.

Voor de deuren van Back of House is gekozen voor de robuuste dormakaba kaartsloten type RT, inclusief de online messenger functie.

Custom made toegangscontrole systeem Omdat standaard systemen niet aan de eisen voldeden heeft OTD toegang & comfort B.V. een volledig custom made systeem ontwikkeld, geleverd en geïnstalleerd.