Hotel – Pension Zevenbergen

Hotel-Pension Zevenbergen bevindt zich in het midden van de gemeente moerdijk op korte afstand van Klundert, Moerdijk, Fijnaart en Willemstad. Het grote industrieterrein Moerdijk met zeehaven ligt op enkele kilometers afstand. In het centrum van Zevenbergen bevinden zich diverse eetgelegenheden op wandelafstand. Het pensionĀ is uitermate geschikt voor het overnachten voor korte of lange duur. DeĀ gasten kunnen gratis gebruik maken van alle services als algemene keuken, gratis internet op de gasten pc of via draadloos internet op hun eigen device.

Als toegangssysteem is gekozen voor het Kaba Oracode slot. Deze unieke codesloten worden gebruikt om de gast een eigen code te sturen die alleen tijdens het verblijf geldig is op zowel de ingang als de eigen hotelkamer. Zo hoeft de hotelier niet een keycard of sleutel in de nacht te komen brengen en kan de gast ten allen tijde tijdens de verblijfsduur de deuren openen.

 

Hotel - Pension Zevenbergen Ik wil jullie niet onthouden van een zeer goed punt van onze Kaba Oracode installatie. Nu pas begonnen bij de eerste 2 sloten beiden lampjes te branden ten teken dat de batterijen bijna leeg zijn. Deze hebben het na installatie dus ruim 6,5 jaar volgehouden. Zelfs de houdbaarheid datum van de batterijen was verstreken!
Wouter Jan Bulsing - Eigenaar