Hotel Nobel Ameland

Middenin de kern van het authentieke dorpje Ballum, gelegen op het waddeneiland Ameland, met haar eeuwenoude huisjes en de ambachtelijke straten die doen denken aan de tijden van weleer, is de gastvrijheid van Nobel meer dan 100 jaar een begrip. Al sinds vier generaties staan de Nobels dag en nacht klaar voor gasten, gastvrijheid stroomt hen door het bloed. De geschiedenis is nog steeds goed voelbaar, maar Nobel is met zijn tijd meegegaan. Geschiedenis en moderne luxe gaan hier hand in hand.

Bij Hotel Nobel Ameland heeft OTD alle kamerdeuren voorzien van de betrouwbare Kaba 790 kaartslot. Er is gekozen voor de Front Desk Unit, een eenvoudig programmeerapparaat voor op de balie bij de hotelreceptie om de keycards en druppels voor het systeem te programmeren. Tevens kan hiermee een slot worden uitgelezen zodat eenvoudig kan worden gezien wie hoe laat de kamer geopend heeft.

Gemakkelijk voor het personeel is dat de wasruimte en opbergruimte ook voorzien is van een kaartslot zodat met dezelfde kaart of tag de deur kan worden geopend.

Hotel Nobel Ameland Wij gebruiken al enkele jaren het door OTD geleverde en geïnstalleerde Kaba keycardsysteem met de losse programmeerunit zonder computer en zijn tevreden over dit betrouwbare pasjes systeem.
Barend Nobel