Thon Hotel Rotterdam

Thon Hotel Rotterdam, voormalig Tulip Inn Rotterdam, ligt in hartje Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug. Door de centrale ligging van het hotel zijn musea, theaters en attracties gemakkelijk te bereiken. Daarmee is Thon Hotel Rotterdam de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als toeristen. Thon Hotel Rotterdam beschikt over 92 kamers. Alle kamers zijn in 2015 volledig gerenoveerd en zijn voorzien van airconditioning en Wi-Fi en nu ook elektronische hotelkluizen.

OTD toegang & comfort B.V. is geselecteerd om de hotelkluizen bij dit hotel te leveren en te installeren. Gekozen is voor het kwalitatief hoogstaande merk IndelB waarvan OTD de importeur is van Nederland. Meer informatie over hotelsafes voor uw hotel? Kijk op de pagina hotelsafes.

Thon Hotel Rotterdam Wij van Thon Hotel Rotterdam zijn erg tevreden over de door OTD geleverde en geïnstalleerde kluisje van het merk IndelB! Wij zijn ook zeer te spreken over de service van OTD. Wij bevelen anderen ook aan om IndelB kluisjes via OTD aan te schaffen.
Eric Slabbekoorn - General Manager