De Bonte Wever Assen

De Bonte Wever Assen is een uniek all-inclusive 4-sterren hotel met tal van faciliteiten. De hotelkamers van De Bonte Wever Assen zijn van alle gemakken voorzien. Comfortabel en eigentijds ingericht, de ideale plek om lekker te ontspannen. Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk. De kamers zijn voorzien van luchtkoeling, een bureau, internetaansluiting, draadloos internet, flatscreen, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, föhn en een toilet.

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij dit prachtige hotel alle hotelkamers voorzien van het design kaartslot Kaba Quantum RFID. Dit gemakkelijk te bedienen keycard slot is eenvoudig te bedienen met de hotelkaart. Tevens zijn de ingangen en de slagboom voorzien van een Kaba RCU wandlezer RFID zodat dezelfde kaart van de kamer kan worden gebruikt. Ook energie besparen gebeurd met de hotel keycard. OTD heeft de energysavers geleverd waar de gast de RFID kaart insteekt zodat vervolgens de stroom op de kamer beschikbaar is.

De hoofdingang van het hotel is door OTD automatische deuren voorzien van Gilgen automatische schuifdeuren zodat een zorgeloze toegang gegarandeerd is!

De Bonte Wever Assen OTD heeft bij ons het mooie dormakaba Quantum RFID hotel keycard systeem geleverd en geïnstalleerd en we zijn zeer tevreden over de goede en ook persoonlijke contacten die we met hen hebben.
Jos Pieper – Hoofd technische dienst