Kurhaus hotel

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, vaak kortweg Kurhaus genoemd, is een groot hotel tussen het Gevers Deynootplein en de boulevard langs het strand van Scheveningen. Het beschikt over ruim 250 kamers en is onderdeel van de Amrâth hotelgroep, waar bij alle hotels comfort, de persoonlijke service en het unieke karakter hoog in het vaandel staan.

Nieuw Dormakaba toegangssysteem

OTD heeft bij dit beroemde en mooie hotel alle nieuwe toegangscontrole geleverd en geïnstalleerd voor zowel de hotelkamers als alle andere toegangen. Personeel kan met een contactloze druppel (tag) de deuren openen. De gasten gebruiken een gepersonaliseerde Kurhaus keycard voorzien van contactloze RFID chip. Deze blijft werken, ook als deze bij een mobiele telefoon of magneet gehouden wordt. Voor de kamers is gekozen voor het Dormakaba RT kaartslot, welke BLE ready is uitgevoerd, zo kan als toevoeging eenvoudig later een Bluetooth antenne worden toegevoegd om gasten via een smartphone of smartwatch toegang te geven tot hun kamer. Ook zijn er ruimtes uitgevoerd met het nieuwe Dormakaba Confidant RFID kaartslot. Het vervangen van de sloten is in een korte tijd gerealiseerd om de gasten zo weinig mogelijk te storen. We zijn blij dat ook dit hotel tevreden is met het eindresultaat: een veilige en duurzame toegang tot de kamer!

Benieuwd naar het nieuwe contactloze toegangssysteem voor hotels bij het Kurhaus? Boek uw kamer via www.amrathkurhaus.com en geniet van dit prachtige hotel!

Kurzaal amrath hotel dormakaba OTD toegangssysteem

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen Wij werkten met een verouderd systeem waardoor de kaarten niet altijd goed werkten. De beslissing was snel genomen om geheel over te gaan naar het systeem van OTD waar wij zeer tevreden mee zijn. Het systeem is ontzettend stabiel en het vervangen van de sloten verliep erg soepel binnen een strakke deadline.
Marcel R. Bosman - General Manager