Hotel keycards en keyfobs

Hotel keycards ofwel sleutelkaarten voor hotels kunnen als magneetstrip kaart of als contactloze RFID kaart voor vrijwel alle toegangssystemen geleverd worden. OTD heeft ruime ervaring in het leveren van de juiste hotel keycards. Wij verzorgen een digitale proefdruk en leveren de keycard die u wilt. Of dit nu in glanzende of matte afwerking is, full colour aan beide zijden of zelfs met een pasfoto van uw personeelslid is, wij leveren dit.

De contactloze chipkaart (RFID of Proximity kaart) is het moderne standaardmedium voor toepassingen op het gebied van (hotel) toegangscontrole en tijdregistratie alsook in betaalsystemen. De voordelen liggen in de contactloze communicatie, die comfortabel, snel, betrouwbaar en onderhoudsarm is.

Chipkaarten kennen verschillende toepassingen (bijv. toegang, tijdregistratie en betaalfunctie) in één medium met elkaar verbinden. Ook kunnen op één kaart verschillende gegevensdragers zoals magneetstrip, barcode, contact-gebaseerde chip en contactloze chip voor hybride toepassingen worden gebruikt.

Ook kan er embossing van namen (zoals uw creditcard), een veiligheids cryptogram of speciale Pantone kleur toegepast worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave!