Mercure hotel Accor Kaba lodging saflok ilco mobile key hotelslot OTD

Nieuw Mercure hotel Amsterdam

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij het nieuwe Accor Mercure hotel Amsterdam Sloterdijk Station een RFID contactloos Kaba keycard systeem geïnstalleerd. Daarnaast is ook een modern touchscreen Do Not Disturb systeem geleverd samen met een deurbelsysteem waarbij de gast zelf de kamer op “privacy” kan zetten en waarna er niet meer aangebeld kan worden. Het hotel bestaat uit 172 kamers en daarnaast een prachtige Sky Bar- en restaurant op de bovenste etage van het hotel.

Om een veilige toegang te creëren is ook de tourniquet bij de hoofdingang voorzien van een RFID wandlezer waardoor gasten eenvoudig met een geldige keycard deze kunnen openen.

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station is gelegen aan Station Sloterdijk, vanwaar er directe trein-, bus-, tram-, en metroverbindingen zijn met Amsterdam centrum en Schiphol. Binnen 10 minuten staat u op station Amsterdam Centraal of bij het RAI congres centrum. Het hotel bevindt zich nabij de A10 en biedt voldoende parkeergelegenheid. U heeft een fantastisch uitzicht vanuit de Sky Bar- en restaurant op de 8e verdieping en in de Standaard- of Privilege kamers vindt u alle faciliteiten die u verwacht van een modern 4-sterren hotel. De vriendelijke en warme uitstraling zorgen ervoor dat u zich bijzonder welkom voelt.

Meer informatie en reserveren kan op op de website van het hotel: Mercure Hotel Amsterdam