Sir Adam hotel Amsterdam

Sir Adam hotel Amsterdam heeft officieel de deuren geopend van het hotel in de A’dam toren. Naast 108 kamers en suites beschikt het hotel over The Butcher Social Club, The Hub, The Studio’s en The Beergarten. Met één van de meest spectaculaire uitzichten van de stad is dit het nieuwe paradepaardje van Sir Hotels, een merk van EHPC.

Sir Adam hotel Amsterdam is gevestigd op de eerste acht verdiepingen van de iconische A’dam Toren. De toren huisvest Gibson, MassiveMusic, Sony en vele andere bekende bedrijven uit de muziekindustrie. ‘We hebben een aantal van Europa’s grootste muziektalenten als onze buren, dus was het vanzelfsprekend om een ruimte te creëren die hier niet alleen goed op aansluit, maar die dezelfde energie ademt’, zegt SIR-oprichter en eigenaar Liran Wizman. Sir Adam’s kamers zijn verdeeld over vijf categorieën: Sir Boutique, Sir Deluxe, Sir Deluxe City View, Sir Deluxe Corner en de Sir Suite. In 88 kamers staan een collectie van gecureerde boeken, collagewerk van de kunstenaar Michiel Folkers en portretten van de muziekfotograaf Daniel Cohen geëtaleerd. De 19 Sir Deluxe Corner kamers en de Sir Suite stellen werk van Ren Philips tentoon. Gasten die geïnspireerd raken door de kunst kunnen in hun kamer gitaarlessen aanvragen of een DJ-set lenen. Alle kamers zijn volledig uitgerust volgens de Sir hotels standaard zoals de SIR Bedding Collection, ultrafijn geweven katoenen beddengoed, koffie en thee faciliteiten, een Bluetooth flatscreentelevisie, een goed gevulde minibar met alle persoonlijke favorieten van Sir Adam, regendouche, Dead Clean spa- en cosmeticaproducten, grote, zachte kussens en keuze uit diverse hoofdkussens.

OTD heeft bij dit prachtige hotel alle toegangscontrole geleverd en geïnstalleerd. Er is gekozen voor een gepersonaliseerde uitstraling van de bestaande dormakaba Quantum serie met ruw matte zwarte afwerking van de deurkruk en achterzijde. Samen met een hoge kwaliteit deur van Westag, voorzien van cleantouch afwerking ontstaat er een goede en veilige toegang tot de kamer. Ook bij de fabrikant is dit mooie project niet onopgemerkt gebleven, zie ook het internationale persbericht van de dormakaba groep. Via een nieuwe interface geeft de RFID keycard van de hotelgast ook automatisch toegang tot de Kone liften en andere toegangsdeuren in het 22 verdiepingen tellende gebouw, aangestuurd door dormakaba EXOS software.

Meer informatie of boeken in dit hotel? Ga naar www.siradamhotel.com

Customized hotel keycardslot RFID bij Sir Adam Hotel achterzijde Customized hotel keycardslot RFID bij Sir Adam Hotel voorzijde