Lutetia hotel parijs keycardsysteem OTD toegangscontrole DormaKaba RFID

Lutetia Hotel Parijs

OTD toegang & comfort B.V. is geselecteerd om bij het Lutetia hotel Parijs alle toegangssystemen en Do-Not-Disturb en Make-Up-Room systemen te voorzien in dit iconische hotel. Het Hôtel Lutetia , gelegen op 45 Boulevard Raspail , in de Saint-Germain-des-Prés gebied van het 6e arrondissement van Parijs , is een van de bekendste hotels van de linkeroever . Het is bekend om zijn architectuur en zijn historische rol tijdens de Duitse bezetting van Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het hotel ondergaat nu een 3 jaar durende renovatie waarna het hotel weer aan de top zal behoren van de vijf sterren hotels in Parijs. Het hotel is een zusterhotel van het Conservatorium hotel te Amsterdam en Hotel Cafe Royal te Londen. Bij beide hotels zijn ook door OTD alle toegangscontrole en automatische deuren ontworpen, geleverd en geïnstalleerd.

Wij gebruiken voor alle toegangen DormaKaba toegangscontrole, voorzien van Zigbee online Messenger functie om alle gevraagde functies te ondersteunen bij een hotel met deze status. Onze nieuwe SR kaartlezers worden gebruikt om door een marmeren muur heen met een geautoriseerde RFID kaart of tag de deur te kunnen openen.

 

The Set Hotels referentie OTD dormakaba luxe hotel keycard RFID BLE Zigbee online