IndelB hotelMinibars hotelkuizen

OTD is importeur geworden van IndelB

De kwalitatief hoogstaande en zeer zuinige minibars en kluizen van IndelB zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Per 1 januari 2015 is het Leerdamse bedrijf OTD toegang & comfort B.V. dealer geworden van de Italiaanse producent IndelB.

Voor de verkoop van de hotel minibars en hotelkuizen en aanverwante producten,  alsook de service- en onderhoudswerkzaamheden daaraan, kunt u nu terecht bij OTD.

Hiermee breidt OTD zijn bestaande portfolio van hotelproducten uit. IndelB heeft 45 jaar ervaring, 200 medewerkers en is een leidende fabrikant in haar sector. De bedrijfsfilosofie van  Indelb is “A value for people and the environment”. Dat verklaart waarom alle minibars weinig energie gebruiken en geschikt zijn voor het behalen van de Green key voor hotels. IndelB is de enige fabrikant die minibars biedt in 3 koeltechnieken: Compressor, Absorptie en Thermo-electrisch

OTD kan in het 2e kwartaal 2015 direct een primeur naar buiten brengen; De innovatieve Flyingbar, een smalle minibar met een prachtig ontwerp en die ook nog eens zeer zuinig is. Vanaf mei ook in ons experience centre in ons kantoor in Leerdam te bewonderen.

Meer informatie op www.indelb.com en www.otdbv.nl

Logo indelB minibar nederland