dormakaba Secure Shift

De dormakaba secure shift is een updatestation die voor zowel personeel als gasten in uw hotel kan worden gebruikt. Met de grafische interface kan de dormakaba Secure Shift worden ingesteld naar gebruik. Bij toepassing personeel zal de personeels keycard of keyfob elke dag vervallen waarna deze de volgende dag bij begin werkdag kan worden geactiveerd. Door de slimme mogelijkheden van dormakaba Secure Shift worden ook de openingen en technische gegevens van de vorige dag uitgelezen. Zo komen er diverse rapportages beschikbaar en dit helpt u bij het plannen van bijvoorbeeld vervangen batterijen. Ook zijn een dag later de openingen beschikbaar voor het management.

Omdat elke dag de kaart vervalt is er ook een verkleind risico bij het kwijtraken van de kaart omdat buiten de gestelde werktijden de kaart niet geldig is en de volgende dag pas weer werkt na updaten door de rechtmatige gebruiker.

Een andere toepassing is dat gasten met een eigen “loyalty” keycard, na een reservering zelf de kaart kunnen valideren voor de hotelkamer en zo niet bij de receptie hoeven te wachten. Hiervoor is per hotel afhankelijk op welke manier dit kan worden vormgegeven, wij denken graag met u mee voor een oplossing.

Heeft u nog vragen over de werking of wilt u een aanbieding ontvangen voor dit revolutionaire systeem van dormakaba? Neem dan contact met ons op.