Mobile Acces hotel

Met de nieuwe dormakaba mobile key van kunnen hotelgasten hun smartphone als kamersleutel gebruiken. De app op de smartphone laat de gasten hun sleutels ontvangen. Ze kunnen ervoor kiezen om met hun telefoon als sleutel rechtstreeks naar hun kamer te gaan.  Met de komst van Kaba Mobile Key neemt u afscheid van problemen met verloren sleutels en verminderd u de werkdruk aan de receptie.

De dormakaba Mobile Access is een oplossing die werkt via BLE (Bluetooth Low Energy)  Dit maakt het mogelijk gebruik te maken zowel Android en iOS platformen. De versleutelde data-overdracht tussen de smartphone en het dormakaba hotelslot zorgt ervoor dat de deur van de hotelkamer veilig geopend wordt. Het hotelslot moet wel worden voorzien van een BLE antenne als via Bluetooth de sleutel gebruikt wordt.

Uw hotelgasten die online reserveren en automatisch hun verblijf willen verlengen krijgen een totaal nieuwe ervaring. Zij hebben de mogelijkheid om van kamer te veranderen zonder een nieuwe sleutel te moeten halen. Het hotel minimaliseert met deze technologie de kosten van verloren sleutels en biedt een bijzondere ervaring naar gasten.

De dormakaba Mobile access kunt u in uw eigen hotel App integreren en de Mobile key kan ook via het PMS systeem worden gestuurd om een volledige oplossing te creëren. Hiervoor is een interface benodigd met uw PMS leverancier.

U kunt kiezen voor diverse aanbieders van apps, een eigen app is mogelijk maar ook bijvoorbeeld OpenKey. Meer informatie is te vinden op: www.openkey.co

Geen mogelijkheden om uw RFID sloten te upgraden? Gasten kunnen ook uw receptie mijden door gebruik te maken van de dormakaba Secure Shift, waar de VIP gast zijn of haar keycard zelf kan coderen of via een uitgifte kiosk waarmee dormakaba een koppeling heeft.