Software keycardsysteem

Deze intuïtieve software beheert het gehele systeem, zoals de gebruikersprofielen, keycards / keyfobs en kaart encoders . Er is een auditcontrole mogelijkheid om alle toegang- en systeemincidenten meteen te kunnen bekijken. Gegevenstoegang wordt alleen aan geautoriseerd personeel gegeven, via een flexibel autorisatieconcept. Tevens is aan het software pakket een handheld programmeerunit te koppelen. Dit handige,remote programmeerapparaat wordt gebruikt om het sluitplan en geldige kaarten van dat moment in de sluitsystemen te programmeren en relevante gegevens van de apparaten te verzamelen, zoals batterijstatus, deurgeschiedenis (openingen) en andere technische informatie.

Receptie keycard kaba hotel

dormakaba Ambiance software

Met het dormakaba Ambiance softwarepakket heeft u alle tools om alle mogelijkheden van een hotelkaart systeem te benutten. Het systeem bestaat uit webbased software waarmee een groot aantal gebruikers tegelijk in het systeem kunnen werken. Mobile Access is volledig geïntegreerd en optioneel direct toepasbaar. Interfaces zijn beschikbaar voor vele toepassingen, draadloze messenger LENS systeem is optioneel toepasbaar en ook interfaces met andere kaartsystemen of toepassingen zijn in overvloed beschikbaar zoals met Schindler liftsystemen en PMS systemen zoals Opera/Fidelio, IDPMS, Brilliant, Webrezpro en vele andere systemen.

dormakababa Front Desk Unit (FDU)
Naast de twee softwarepakketten is het mogelijk uw systeem te bedienen met de Kaba Ilco FDU (Front Desk Unit). Geen PC benodigd waar virussen en onbeperkt surfen problemen veroorzaken maar een stand-alone unit waarmee kaarten kunnen worden geprogrammeerd en uitgelezen kunnen worden. Tevens kan hiermee een slot worden geprogrammeerd en kunnen openingen worden uitgelezen. Een flexibele oplossing voor vaak kleinere hotels die met dit systeem een compleet beheer kunnen voeren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden en verschillen en een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op