Wijnkoeler hotelkamer

Deze hotel wijnkoelkast is een zuinige minibar met opslag voor de dranken van uw gasten. Breng luxe in uw hotelkamer met deze prachtige oplossing. De wijnkoeler bevat maar liefst 5 schappen: 1. Frisdranken (schuifplateau) 2. Witte wijn / Champagne / Water (schuifplank) 3. Witte wijn / Champagne / Water (Vast plank) 4. Rode wijn (schuifplank) 5. Rode wijn (onder)

Ecosmart

De Ecosmart lijn van IndelB geeft  hoteliers de kans te kiezen voor een  eco-vriendelijk en zeer geluidsarm product uit de laatste generatie minibars met een exclusief design. Door een nieuwe compressor met uitzonderlijke prestaties, goede isolatie, koelgas en de  eutectische koelplaat die de temperatuur gedurende nacht constant houdt (wanneer de compressor UIT is) behoort deze serie tot de beste energieklasses en is geclassificeerd als A++

Werking met timer of smart systeem: 

De elektrische timer: instelbare tijd wanneer de compressor mag koelen. Minimum van 6 uur per 24 uur  (met een zeer laag energie verbruik).

Het Smart Systeem zorgt ervoor dat de compressor alleen koelt wanneer de gast NIET aanwezig is. Dit kan worden bereikt door te koppelen met een energysaver waarin de keycard van de gast geplaatst is en zodoende de minibar gaat koelen als de kaart niet in de houder is geplaatst. Ook kan een in-room management systeem de aanwezigheid van de gast detecteren. Voor werking met het Smart Systeem is er geen electronische timer of afstandsbediening nodig.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op

Green key wijnkoeler minibar indelB OTD